MICE

Конференции и семинари

 

В конгресни центрове и хотели или на нестандартни места: музеи, театри, кина, на открито и т.н. – ние сме насреща от идеята до крайното ѝ реализиране с намирането на подходящото място за Вас, брандирането на събитието и осигуряване на логистичната му подкрепа от поканата, през посрещането и настаняването, до изхранването, озвучаването и организирането на допълнителните мероприятия, съпътстващи го. До последния изпратен гост може да разчитате на нашата професионална помощ и съдействие за безпроблемното и различно провеждане на Вашето събитие.

Конгреси

На среща сме, за да Ви консултираме за организацията и провеждането на национални и международни симпозиуми и конгреси в страната или чужбина. Ще Ви помогнем с регистрацията на участниците и всичко свързано с логистиката по тяхното придвижване, настаняване и изхранване. Ще Ви предложим идеен проект и варианти за провеждането му, както и ще съдействаме с изработването на сайт на конгреса, където участниците могат да се регистрират и заплащат.

Тим билдинги

Защото знаем, че най-важният ресурс на всяка компания е нейният екип, затова и ние подбираме и работим с най-добрите психолози и аниматори, професионалисти в организирането на  дейности, провокиращи креативното мислене и работата в екип на Вашите служители на открито или закрито, в страната или чужбина.  Ще Ви изслушаме,  ще разберем от какво имате нужда и как си представяте перфекния тим билдинг и ще Ви изложим нашите идеи от самото начало да края, за да имате едно от тези мероприятия, за които се говори дълго след като те са преминали.

Инсентив

Защото сме професионалисти, защото пътуваме и се запознаваме ежегодно с нови и най-различни места ние може да Ви предложим програми, които да съчетаят не само интересни културно-развлекателни маршрути, но и преживявания, които няма да откриете никъде другаде. Ние сме тук, за да Ви съдействаме с избор на дестинация, с места за посещения, за които да говорите дълго след като сте се върнали от там.

Гала вечери или обяди

Оставете се на фантазията си, а ние ще Ви съдействаме с най-добрите локации и най-вкусната храна, така че да очаровате Вашите гости и приятели.

Бизнес пътувания

За да спестим Вашето време и пари ще Ви предложим най-изгодните и най-удобни полети, хотели и съпътстващи услуги, така че да бъдем от полза както за мениджмънта на Вашата компания, така и за всеки отделен служител, който пътува