За нас

ДАН Травел ЕООД е туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация №РК-01-6685 и притежаващ професионална застраховка „Отговорност на туроператора” № 1726013150000639879, издадена от ЗАД „Армеец”.

ДАН Травел ЕООД е член на Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) и един от организаторите на консорциума Go2Balkans.

ДАН Травел ЕООД е сред организаторите и на фонда за разитие на южен централен район Феникс фонд.

Екип от професионалисти с над 15 години опит в организирането на пътувания в България и в чужбина предлага отлично обслужване в офисите в София, Пловдив и Варна.

ДАН Травел ЕООД притежава Система за управление на качеството по ISO 9001:2008, сертифицирана от ÖHMI EuroCert.

ДАН Травел ЕООД е спонсор на Трети международен фото салон и награди снимката "Нощта на валкюрите" на Петър Шипчанов

 

Като туроператор, който съзнава влиянието, което туризмът оказва върху околната среда и културното наследство както в България, така и в чужбина, ДАН Травел ЕООД се стреми да запознае своите клиенти с това влияние и в същото време да подпомогне опазването на туристическите ресурси. В тази връзка ДАН Травел ЕООД съзнава своята отговорност и се стреми към създаването на продукти, които да са устойчиви и щадящи околната среда в дългосрочен план.

 • Нашата цел:

Предоставяне на висококачествени комплексни и иновативни решения както за бизнес, така и за индивидуални пътувания, чрез индивидуално отношение, гъвкавост, лоялност и професионализъм, максимално съобразени с влиянието върху туристическите ресурси в дългосрочен план.

 • Нашата мисия:

Организиране на безпроблемното протичане на Вашите почивки и бизнес-пътувания, семинари или конгреси, основавайки се на принципите на почтеност, продуктивност и стабилност.

ДАН Травел ЕООД е специализиран в:

 • Хотелско настаняване в България и чужбина - Със съдействието на нашите партньори можем да осигурим най-добрите цени за желания от Вас хотел.
 • Екскурзионни и ваканционни пакети - Предлагаме най-добрите пакети за Вашата мечтана почивка по всяко време на годината.
 • Индивидуални пакети и програми - Специално за Вас можем да изготвим индивидуална програма, съобразена с всеки детайл, който Ви интересува.
 • Круизи - Това, което до скоро беше Ваша мечта, сега е на една ръка разстояние. Възползвайте се от нашите атрактивни предложения.
 • Самолетни билети - При нас може да откриете самолетни билети както за нискотарифните, така и за редовните авиокомпании.
 • Автобусни билети - Ще Ви предложим автобусни билети от утвърдени превозвачи за страната и чужбина.
 • Обиколни турове на България - Предлагаме екскурзии, различни обиколни и тематични турове в България, които ще ви накарат да придобиете друг поглед върху забележителностите и културно-историческото наследство на нашата страна.
 • Трансфери и коли под наем - За Вас и Вашите партньори предлагаме трансфери и коли под наем както в България, така и в чужбина.
 • Алтернативни видове туризъм
 1. Винени турове – насладете се на магията на виното! Запознайте се с технологията на производството и отлежаването на винения елексир в най-добрите винарски изби.
 2. Спа-туризъм – Подарете си една незабравима почивка в най-добрите спа курорти в България и чужбина на атрактивни цени, предоставени от нас.
 3. Ловен туризъм и фотосафарита – в най-добрите ловни стопанства в страната. Работим и по индивидуални запитвания за чужбина.
 4. Голф туризъм в страната и чужбина – предлагаме пакети за най-добрите голф игрища както в България, така и в чужбина.

А за корпоративните клиенти ДАН Травел ЕООД е на среща, за да спести време, разходи, стрес и пари при организирането на служебните пътувания, семинари и конгреси, регистрирането за участие в различни изложения, както и мероприятия от всякакъв вид в страната и чужбина. Нашият екип е на Ваше разположение 24/7 и ще отговори на Вашите запитвания компетентно и в срок, съобразено с всички Ваши изисквания.

Банкови детайли:

Банкови сметки в BGN:

Societe Generale ЕКСПРЕСБАНК
IBAN: BG51TTBB94001526477507

Райфайзенбанк
IBAN: BG47RZBB91551004356917

Банкови сметки в EUR:

Societe Generale ЕКСПРЕСБАНК
IBAN: BG21TTBB94001526477659

Райфайзенбанк
IBAN: BG70RZBB91551007502213